Marcosmontag

Verreiker met een bereik van 9 meter​

VERREIKER VERHUUR

Verreiker – 9 meter

Voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte kunt u bij Marco’s Montage B.V. een verreiker huren met een bereik tot 9 meter.

Hiermee kunt u veilig werken, ook als de gevel of het dak van een pand niet direct bereikbaar zijn. De verreiker kan op een veilige en stabiele plaats worden gezet. Vervolgens kunt u dankzij de veilige aanbouwdelen die kunnen worden mee gehuurd de gewenste werkzaamheden uitvoeren. Het kan bijvoorbeeld gaan om schilderwerk, dakreparatie of -renovatie of het aanbrengen van isolatie in muren of daken. Informeer naar de mogelijkheden. De verhuur van een 9 meter verreiker gebeurt op basis van een individuele offerte op aanvraag.

Merk: Manitou
Uitvoering: MT932
Max. hefhoogte: 9 meter
Hefcapaciteit: 3.500kg
Eigen gewicht:
8.600kg

Op aanvraag

Aanvraag formulier

Bedrijfsnaam*
Naam*
Telefoon*
E mail*
U wilt*
Levering*
Indien u heeft gekozen voor aflevering inclusief transport vragen wij u hieronder uw afleveradres in te vullen.
Afleveradres*
Omschrijving*
Let op: uw reservering is nog niet definitief. De reservering is o.b.v. beschikbaarheid.

Direct contact

Bij Marco’s Montage B.V. kunt u niet alleen terecht voor het laten uitvoeren van isolatiewerken. Wij verhuren ook machines om dit werk uit te voeren. Omdat hierbij vaak op grote hoogte of afstand van de te behandelen daken of muren moet worden gewerkt wordt er gewerkt met zogenaamde verreikers. Deze kunt u bij ons ook huren als u zelf werkzaamheden op een bouwplaats wilt uitvoeren of laten uitvoeren. De machines zijn uiteraard in uitstekende staat en voldoen aan alle veiligheidseisen die door de wet worden gesteld.