Marcosmontag

Verreiker met een bereik van 6 meter

VERREIKER VERHUUR

Verreiker – 6 meter

U kunt bij Marco’s Montage B.V. een verreiker huren met een bereik van 6 meter.

Dit is over het algemeen voldoende voor werkzaamheden aan een standaard woning. Met de verreiker kunt u ook bij de gevels als er een tuin moet worden overbrugd of als u slechts één zijde van de woning rechtstreeks kunt bereiken. De verreiker wordt verhuurd inclusief de door u gewenste aanbouwdelen zodat u veilig kunt werken. De huurprijs wordt bepaald op basis van maatwerk en verstrekken wij u op aanvraag.

Merk: Manitou
Uitvoering: MT625
Max. hefhoogte: 6 meter
Hefcapaciteit: 2.500kg 
Eigen gewicht:
5.010kg

Op aanvraag

Aanvraag formulier​

Bedrijfsnaam*
Naam*
Telefoon*
E mail*
U wilt*
Levering*
Indien u heeft gekozen voor aflevering inclusief transport vragen wij u hieronder uw afleveradres in te vullen.
Afleveradres*
Omschrijving*
Let op: uw reservering is nog niet definitief. De reservering is o.b.v. beschikbaarheid.

Direct contact

Bij Marco’s Montage B.V. kunt u niet alleen terecht voor het laten uitvoeren van isolatiewerken. Wij verhuren ook machines om dit werk uit te voeren. Omdat hierbij vaak op grote hoogte of afstand van de te behandelen daken of muren moet worden gewerkt wordt er gewerkt met zogenaamde verreikers. Deze kunt u bij ons ook huren als u zelf werkzaamheden op een bouwplaats wilt uitvoeren of laten uitvoeren. De machines zijn uiteraard in uitstekende staat en voldoen aan alle veiligheidseisen die door de wet worden gesteld.

U dient vanzelfsprekend bekend te zijn met het gebruik van deze machines zodat ze veilig en volgens voorschrift worden gebruikt.